Terug naar begin
 
Carte Colori Krijtverf
Blik Krijtverf Carte Colori Een zeer matte poederige muurverf met een kalkmat uiterlijk. De krijtverf bevat veel pigment wat zorgt voor een goede dekking en een rustige uitstraling.
Bestellen
 
Painting the Past Krijtverf
Op de muur Krijtverf van Painting the Past Maroon met Humus. Op de commode Cottage Green eggshell van Painting the Past De Matt Emulsions muurverf voor wanden en plafonds bevat veel krijt. Dat zorgt voor een betere dekking, een matter effect en daardoor een zachtere uitstraling dan gebruikelijke verven.
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverf
Pot kalkverf van Carte Colori 1 liter Op de muur de kalkverf in de kleur Madonna Kalkverf van Carte Colori is een milieuvriendelijke kalkverf met 100% natuurlijke pigmenten. In Italie op traditionele wijze bereid met unieke uitstraling!
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverf wit
Kalkverf Bianco Carte Colori Kalkverf van Carte Colori is een milieuvriendelijke kalkverf met 100% natuurlijke pigmenten. In Italie op traditionele wijze bereid met unieke uitstraling!
Bestellen
 
Painting the Past Rustica
Blik Rustica 2,5 liter van Painting the Past Geeft de muren een authentieke doorleefde uitstraling. Door de toevoeging van marmerpoeder ontstaat er na het drogen een zacht streperig schaduweffect.
Bestellen
 
Carte Colori Metallicverf
Metallic verf in de kleur Bronze van Carte Colori geeft deze keuken een extra sprankel Sprankelende Metallic verf geeft een bijzondere sfeer en is dé trend van dit moment.
Bestellen
 
Painting the Past Metallic
Metallic verf geeft een bijzondere sfeer en is dé trend van dit moment. Deze verf bevat kleine deeltjes die het licht reflecteren. Het brengt je muur tot leven en geeft een bijzondere sfeer aan je interieur.

Bestellen
 
Carte Colori Projectverf
Boven de keuken projectverf Carte Colori kleur Palladio Projectverf is een matte egale afwasbare muurverf voor binnen en buiten. Deze verf op waterbasis is speciaal ontwikkeld voor vlekgevoelige plaatsen zoals hal, keuken en badkamer.
Bestellen
 
Carte Colori Krijtlak
Blik krijtlak 0,75 liter Carte Colori. Kastje geverfd met Carte Colori Krijtlak Graphite Deze matte egale watergedragen krijtlak is een goede keuze het schilderen van deuren, kozijnen, radiatoren, voorbehandeld metaal en zelfs op pvc en keramiek mits voorbehandeld met de universele primer van Carte Colori.
Bestellen
 
Carte Colori Zijdemat lakverf
Blik zijdemat lakverf 2,5 liter Carte Colori Zijdemat lakverf Carte Colori kleur Graphite Carte Colori′s Zijdemat lakverf heeft een zacht glanzende rijke uitstraling, een egaal uiterlijk en past hierdoor perfect bij de poedermatte muurverven.
Bestellen
 
Carte Colori Vloerverf
De trap is geschilderd in de vloerverf kleur Nero van Carte Colori Carte Colori vloerverf is een extra sterke verf voor intensief gebruik en heeft een zijde matte uitstraling.
Bestellen
 
Painting the Past Houtverf Eggshell
Blik Eggshell 750 ml De kast is geverfd met de eggshell in de kleur Maroon van Painting the Past. Painting the Past eggshell is een uitstekende krijtlak met een lichte glansgraad.
Bestellen
 
Painting the Past Houtverf Matt
Kast geverfd in de kleur Kakhi van Painting the Past Painting the Past Matt is een krijtlak die net zo mat is als de muurverf.
Bestellen
 
Painting the Past Outdoor
Blik Outdoor verf Painting the Past Schutting verven
Verdigris Outdoor verf Of uw tuinset nu een flinke lik verf nodig heeft, de buitendeur begint af te bladderen, of het tuinhuisje een zware winter achter de rug heeft, met de Painting the Past Outdoor verfcollectie geeft u uw tuin weer een heerlijke zomerboost.
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverfprimer Corifondo
Corrifondo 1 kg en 5 kg Carte Colori Corifondo is een ademende hechtlaag speciaal bedoeld voor kalkverf afwerkingen.
Bestellen
 
Carte Colori Universele Primer wit
Carte Colori Universele primer is een hoog-kwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen.
Bestellen
 
Carte Colori Universele Primer op kleur
Carte Colori Universele primer is een hoog-kwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen.
Bestellen
 
Carte Colori Metallic Primer op kleur
Metallic Primer zorgt voor een goede hechting en dekking van metallic verf.
Bestellen
 
Painting the Past Wall Primer
Painting the Past Wall Primer is een semitransparante watergedragen voorstrijk voor onbehandelde muren en glasvezelbehang. De primer is speciaal ontwikkeld is als grondlaag onder Painting the Past Rustica.
Bestellen
 
Painting the Past Stainblock
Painting the Past Stain Block is een hoogwaardig isolerend product op waterbasis dat voorkomt dat stoffen zoals nicotine, roet en looizuur (uit bv. eikenhout) door nieuwe verflagen trekken en hierdoor vlekken veroorzaken.
Bestellen
 
Carte Colori Vernis
Vernis 1 liter en 2,5 liter Carte Colori Voor de bescherming van krijt- en kalkverf is deze zeer matte vernis bijzonder geschikt.
Bestellen
 
Painting the Past Sealer
Painting the Past Sealer is een hoogwaardige kleurloze, transparant matte vernis. De sealer is speciaal ontwikkeld voor gebruik op wanden en plafonds en kan rechtstreeks over de muurverf worden aangebracht om een schrobvast resultaat te krijgen.
Bestellen
 
Painting the Past Topcoat
De Topcoat van Painting the Past is een kleurloze vernis die op de Matt of Eggshell lak geschilderd wordt om de ondergrond krasvast te maken.
Bestellen
 
Painting the Past Remover
Remover van Painting the Past Oude verf en was lagen verwijderen met de remover van Painting the Past Painting the Past Remover is een volledig biologisch afbreekbare, pH neutrale verf- en wasverwijderaar. In tegenstelling tot de reguliere verfremovers en afbijtmiddelen bevat deze remover geen agressieve chemische afbijtmiddelen.
Bestellen
 
Carte Colori Bijenwas
Ecologische Bijenwas zorgt voor een beschermende laag en vult kleine oneffenheden in het oppervlak op. Dit maakt deze was uitermate geschikt voor de behandeling van meubelen, vloeren of als beschermende toplaag op natuurlijke minerale verf.
Bestellen
 
Painting the Past Paste Wax - gekleurd
Paste Wax is een blanke of gekleurde, krijtachtige was. Deze kan worden aangebracht ter bescherming of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken.
Bestellen
 
Painting the Past Paste Wax Clear (transparant)
Paste Wax Clear is een blanke matte was. Deze kan worden aangebracht ter bescherming van hout en over de houtverf matt en de matt emulsions.
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverf kwast
Langharige blokkwast speciaal voor het aanbrengen van de Carte Colori kalkverf.
Bestellen
 
Painting the Past Eco-friendly verfkwasten
Eco-friendly verfkwast van Painting the Past De Eco Friendly kwast van Painting the Past is er in vier verschillende maten. De kwasten zijn erg geschikt om lijnen langs het plafond te snijden of accenten aan te brengen. De kwasten bevatten deels natuurlijke en deels synthetische haren.
Bestellen
 
Painting the Past Rustica blokkwast
Deze 10 cm brede blokkwast van Painting the Past is speciaal voor het aanbrengen van de Painting the Past Rustic@. Maar ook de krijtverf van Painting the Past is prima aan te brengen met deze blokkwast.
Bestellen
 
 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden