Terug naar productenlijst

Painting the Past Wall Primer

Aanbevolen

Verpakking:
Aantal:

Stop in mandje

Eén van de speerpunten van Painting the Past is het verhogen van het gebruikersgemak tijdens het schilderen. Daarom zijn de meeste producten van Painting the Past te gebruiken zonder primer.
Maar heel soms is een ondergrond zodanig van samenstelling dat het verstandig is deze voor te behandelen met een primer. Painting the Past heeft de Wall Primer in het assortiment om wanden voor te behandelen.

Wanneer is het verstandig Painting the Past Wall Primer te gebruiken? Zo is het aan te raden de Wall Primer te gebruiken voordat u een onbehandelde muur gaat schilderen met Painting the Past Rustica. Painting the Past Wall Primer zorgt dan namelijk voor een gelijkmatige zuiging van de Rustica zodat deze netjes en gelijkmatig op de muur aangebracht kan worden. Bij sommige zeer sterk zuigende ondergronden voorkomt de Wall Primer tintverschillen of 'vlammen' in de verf en zorgt deze voor een egale verfverdeling en kleur.
Door de open structuur van glasvezelbehang raden we ook aan om Painting the Past Wall Primer te gebruiken op glasvezelbehang voordat u deze gaat schilderen met Painting the Past Matt Emulsion.

Zoals we al meldden draait het bij de producten van Painting the Past om gebruikersgemak. Daar kan deze primer aangebracht worden met een roller, een blokkwast of verfspuit. Let er wel op dat u de primer zorgvuldig aanbrengt en niet te dik schildert.

Instructie:

Maak het te schilderen oppervlak schoon, droog en stof en vet vrij. Wall primer kan met een kwast of korte vachtroller aangebracht worden. Voor het aanbrengen dient het product goed opgeroerd te worden. Het droogt snel en is makkelijk te verwerken.

Eco-friendly verfkwasten

 

Rustica

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden