Terug naar productenlijst

Painting the Past Sealer

Aanbevolen

Verpakking:
1 liter 39,95 (ca. 18 m2)
Aantal:

Stop in mandje

Bescherm je keukenmuur tegen vervelende vetvlekken en hardnekkige eetresten die achterblijven tijdens het koken! Met de speciale sealer kun je jouw keukenmuur effectief beschermen en reinigen. De muurverf is afwasbaar maar wil je een schrobklasse bereiken gebruik dan als extra laag de sealer.

De sealer vormt een onzichtbare barrière op je muur, waardoor vetvlekken en andere resten zich niet kunnen hechten. Het beschermt je muur tegen opspattend vet, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Dankzij de toepassing van deze speciale coating kun je nu moeiteloos vetvlekken verwijderen. Een simpele veeg met een vochtige doek is vaak al voldoende om de muur weer stralend schoon te krijgen. Geen gedoe meer met schrobben en hardnekkige vlekken die achterblijven!

Maak koken weer leuk en geniet van een prachtige, schone keukenomgeving.

Instructie:

Painting the Past Sealer kan met een platte kwast, (vernis) roller of verfspuit aangebracht worden. We adviseren om voor een mooi, egaal en dekkend resultaat de sealer aan te brengen in min. 2-3 lagen.

De ondergrond dient schoon, droog- en stofvrij te zijn. De sealer is stofdroog in 1 uur en overschilderbaar na 2-4 uur. De sealer zal de kleur verdiepen waardoor er bij vooral donkere kleuren een lichte glansgraad zichtbaar wordt.

Houtverf Matt

 

Krijtverf

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden