Terug naar productenlijst

Carte Colori Kalkverfprimer Corifondo

Aanbevolen

Verpakking:
Aantal:

Stop in mandje
Corrifondo 1 kg en 5 kg Carte Colori
Op de meeste ondergronden zoals latex en gipsplaat is het verstandig om de Kalkverfprimer Corifondo te gebruiken voordat de (kalk)verf wordt aangebracht. Het product bestaat deels uit kalk en wordt gebruikt op ondergronden van kalk of cement, op gipsplaten, oude poederende mortellagen, synthetische verflagen en alle onstabiele ondergronden. Het product zorgt tevens voor een egaler effect en gelijkmatige absorptie van later aan te brengen kalkverf.

Instructie:

Maak het te schilderen oppervlak schoon, droog en stof en vet vrij. Corifondo kan net als de kalkverf het beste met de kwast aangebracht worden.
Voor het aanbrengen dient het product goed opgeroerd te worden.
Verdun Corifondo met 20 tot 30% water, afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond. In principe volstaat 1 laag. Afhankelijk van de laagdikte en omgevingscondities is de droogtijd 1-2 uur. Overschilderbaar na 12 uur.
Gereedschap meteen na gebruik reinigen met schoon water en een beetje zeep.

Wanden die reeds geschilderd zijn met Carte Colori kalkverf hoeven niet opnieuw behandeld te worden met Corifondo. Dit geldt ook voor leemwanden en wanden gestuukt met Unilit. Corifondo nooit mengen met kalkverf. Corifondo buiten nooit aanbrengen op monolithische muren.

Metallic Primer op kleur

 

Vloerverf

 

Kalkverf wit

 

Projectverf

 

Krijtverf

 

Universele Primer op kleur

 

Krijtverf Primer (alleen wit)

 

Kalkverf

 

Zijdemat lakverf

 

Metallicverf

 

Krijtlak

 

Universele Primer wit

 

Vernis

 

Bijenwas

 

Projectverf Primer (alleen wit)

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden