Terug naar productenlijst

Painting the Past Paint Remover

Aanbevolen

Verpakking:
1 liter 39,95 (ca. 5 m2)
Aantal:

Stop in mandje
Remover van Painting the Past
Painting the Past was en verf Remover is samengesteld op basis van water en biologisch afbreekbare bestanddelen. Hiermee is deze reukloze verfverwijderaar volkomen veilig in gebruik en voorkomt men, in tegenstelling tot reguliere verfverwijderaars, irritatie van longen, ogen en huid.

De Remover is oplosmiddelvrij, niet giftig, pH-neutraal, en bestaat voornamelijk uit water maar is toch effectief in het verwijderen van was, verf, laksoorten en vernis.

Oude verf en was lagen verwijderen met de remover van Painting the Past

Instructie:

De wit-achtige gel wordt in een dikke laag aangebracht op de desbetreffende ondergrond bv. een meubel. Om de werking te versterken kunt u de remover daarna afdekken met huishoudfolie.
We raden aan om een klein stukje te testen alvorens u de hele ondergrond gaat bewerken. Daarna de Remover minimaal 15 minuten laten inwerken. Afhankelijk van de laagdikte van de verf of was zal deze tijd misschien wel iets langer zijn.
Zodra u ziet dat de verf of wax begint te krullen of loslaat van de ondergrond kunt u eenvoudig met behulp van een schuursponsje of plamuurmes de verf of wax verwijderen.
In geval van meerdere verf- of waslagen of een hardnekkige bovenlaag, dient men het proces meerdere keren te herhalen. Wanneer alle verf of wax verwijderd is, goed nawassen met schoon water. Na het drogen kunt u de ondergrond nog licht opschuren alvorens u deze gaat schilderen met krijtverf of gaat afwerken met Paste Wax.

Paste Wax - gekleurd

 

Houtverf Matt

 

Houtverf Eggshell

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden