Terug naar productenlijst

Carte Colori Puro Primer wit

Aanbevolen

Verpakking:
Aantal:

Stop in mandje

De basis voor prachtig geschilderde deuren en kozijnen ligt in een zorgvuldige voorbereiding. Puro Primer is een hoogwaardige universele primer voor de essentiële onderlaag voor een duurzame en slijtvaste verfapplicatie op houten ondergronden.

Puro Primer, een op waterbasis grondverf, is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze veelzijdige primer is geschikt voor diverse ondergronden, waaronder hout, beton, pleisterwerk, hard PVC en andere kunststoffen. De toepassing ervan is eenvoudig met een kwast of roller. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de Puro Primer is een ware alleskunner die zowel binnen als buiten zijn kracht toont. Het is geruststellend om te weten wat je mag verwachten van deze kwalitatief indrukwekkende grondverf, of je nu een vakman/vrouw bent of je eigen woning aanpakt.

Instructie:

Zorg voor een goede voorbereiding voordat je begint met schilderen. Maak het te schilderen oppervlak schoon, droog, stof en vet vrij. Gebruik hiervoor schoon water en Universiol. Waar nodig plamuur oneffenheden en kit de naden af met acrylaatkit Tip: Kit (Sudal acryrub CF2).

LET OP: Als je Puro metallico paint op de wanden of plafonds aanbrengt, primer dan altijd eerst met Puro primer (geen primer di muro).

Breng eerst altijd één laag Puro Primer aan en laat deze minimaal 4 uur drogen, om vervolgens de afwerklaag eroverheen te zetten.

Puro Marrasco Paint - Vloerverf

 

Puro Eggshell Paint - Zijdemat lakverf

 

Puro Matt Paint

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden