Terug naar productenlijst

Carte Colori Kalkverf wit

Aanbevolen

Aantal:

Stop in mandje

Kalkverf is de oudste verf die er bestaat. Het is een natuurlijk, milieuvriendelijk product dat 'ademt'. Poederig en zacht en heel geschikt om een warme sfeer mee te creƫren. De basis voor de Carte Colori kalkverf wordt nog altijd op traditionele wijze in Italiƫ bereid.
Carte colori heeft een eigen unieke kleurlijn ontwikkeld. Alle kleuren worden in Nederland met de hand gemengd. Het bindmiddel in onze kalkverf is marmerpoeder en niet een syntethisch bindmiddel zoals bij andere kalkverven het geval is. Kalkverf is geschikt voor elke ondergrond en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, zowel bij nieuwbouw als restauratie. Op de meeste ondergronden zoals latex en gipsplaat is het verstandig om onze kalkprimer Corifondo te gebruiken voor het beste resultaat. Wilt u de kalkverf beschermen, dan kunt u overwegen om Carte Colori Zeer Matte Vernis over de kalkverf heen aan te brengen.

Kalkverf Bianco Carte Colori

Instructie:

De ondergrond moet geschikt zijn voor kalkverven (absorberend en niet waterafstotend). Het te schilderen oppervlak dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn.
Ondergrond voorstrijken met de Carte Colori Kalkprimer Corifondo .
Indien reparatieplekken aanwezig zijn, deze plaatselijk voorstrijken en daarna de hele muur met Carte Colori Kalkprimer Corifondo.
Verdun de Carte Colori kalkverf (indien noodzakelijk) met max. 25% water.
Breng Carte Colori kalkverf aan met een langharige blokkwast.
Schilder niet in direct zonlicht. Schilder vanuit een droog oppervlak naar een nat, reeds geschilderd oppervlak. Voor gebruik goed roeren en controleer de kleur.
Laat minimaal 2 uur drogen en breng de tweede laag aan. De tweede laag zal de uiteindelijke kleur geven.

Kalkverf kwast

 

Vernis

 

Kalkverfprimer Corifondo

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden