Terug naar productenlijst

Carte Colori Bijenwas

Aanbevolen

Verpakking:
Aantal:

Stop in mandje

Ecologische Bijenwas is een was waarmee houten en minerale oppervlaktes onderhouden kunnen worden. Ecologische Bijenwas wordt op ambachtelijke wijze gemaakt op basis van een 60 jaar oude, bewezen receptuur. Het samenspel van zuivere terpentijn, natuurlijke bijen- en carnaubawas zorgen voor een unieke uitstraling in glans, structuur en kleurbeleving.
Ecologische Bijenwas zorgt voor een beschermende laag en vult kleine oneffenheden in het oppervlak op. Dit maakt deze was uitermate geschikt voor de behandeling van meubelen, vloeren of als beschermende toplaag op natuurlijke minerale verf.
Ecologische Bijenwas reinigt, beschermt en conserveert houten en minerale oppervlaktes.
Een behandeling met deze was zorgt voor een mooie glans en opvulling van oppervlakkige vlekken en krasjes.

Instructie:

Ecologische Bijenwas aanbrengen met een kwast, spons of met een pluisvrije doek. Een kwast kan handig zijn bij houtsnijwerk of reliƫf.
Verdeel de was gelijkmatig over het oppervlak en veeg na ongeveer een half uur de overtollige was af met een doek, zodat er slechts een dunne, egale laag overblijft. De was kan zo in de ondergrond trekken.
Laat de resterende was een nacht intrekken en uitharden en boen de waslaag dan stevig op. Door het opboenen wordt de waslaag glad, sterk en hard. Daarbij krijgt de was een zachte glans.
Een waslaag hoef je niet verder af te werken. Wel moet je de waslaag af en toe bijwerken en met was blijven onderhouden. De waslaag is eenvoudig (plaatselijk) bij te werken.

Kalkverf wit

 

Kalkverf

 

Krijtverf

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden