Terug naar productenlijst

Carte Colori Vernis

Aanbevolen

Verpakking:
1 liter 51,80 (15-20 m² / laag)
Aantal:

Stop in mandje
Vernis 1 liter en 2,5 liter Carte Colori
Het is een vernis met een duurzame matte afwerking die decoratieve oppervlakken zoals binnenmuren, behang en pleister beschermt tegen vlekken, vingerafdrukken en lichte slijtage.

Let wel op: het poederige effect van krijt- en kalkverf vermindert door een vernis laag!

Instructie:

Voor gebruikt goed schudden of roeren. Zorg dat het oppervlak zuiver, droog en vetvrij is. De zeer matte Vernis wordt aangebracht in 1 of meer lagen met een kwast van goede kwaliteit of spuitpistool. Geen roller gebruiken. Dikke lagen zullen resulteren in een melkachtig effect.
Een 1e laag vernis kan iets verdund worden met water (±10%). Breng de vernis niet aan op olieverven. Om zeker te zijn van een juiste uitstraling raden wij altijd aan eerst te testen. Als er visogen ontstaan op de ondergrond, wrijf dan in de betrokken zone met een vochtige doek om de oppervlaktespanning te breken en breng een nieuwe laag aan. Wees voorzichtig bij het bewerken van donkere kleuren met zeer matte vernis. Eerst uittesten op een proefplaat.
Normaal vlekgevoelige plaatsen: 1 of meer lagen zeer matte Vernis aanbrengen met de kwast.
Op behangpapier:
Beschermt tegen water, verwering en verkleuring. Controleer eerst of het papier kleurvast is (niet geschikt voor vinylpapier).
Voor decoratieve effecten:
Beschermt effectverven, sjablonen en wandschilderingen tegen water en verwering.
Op muurverf:
Beschermt geverfde muren in acryl, latex of krijt- en kalkverf in keukens, badkamers, traphallen en oppervlakken onderhevig aan lichte slijtage.
Op glasvlies:
Goede hechting op glasweefsel oppervlakken en geeft zo een extra bescherming.
Restanten niet in de gootsteen of het riool gieten. Het gereedschap direct reinigen met zeep en water. Een teveel aan product verwijderen met een vochtige doek. Niet verwerken onder 5°C.
Droogtijd is 15 min. – 1 uur (afhankelijk van de luchtvochtigheid). Overschilderbaar na 4 uur.
Volledige uitharding na 5 - 7 dagen.

Kalkverf kwast

 

Kalkverf wit

 

Kalkverf

 

Krijtverf

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden