Terug naar productenlijst

Carte Colori Metallicverf

Aanbevolen

 
Bronze - CC122
 
Chiara - CC069
 
Copper - CC089
 
Glamour - CC004
 
Goud - CC101
 
Incanto - CC123
 
Messing - CC107
 
Metallo - CC076
 
Principessa - CC070
 
Tin - CC100
Kleur:
 
Klik en kies een kleur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Verpakking:
Aantal:

Stop in mandje

Metallicverf is een dekkende verf op waterbasis voor binnen en is te gebruiken op onder andere wanden, plafonds, metaal, meubels en ander houtwerk. Metallicverf brengt je muur tot leven en geeft een bijzondere sfeer aan je interieur. Deze verf bevat kleine deeltjes die het licht reflecteren. Om het mooiste effect te krijgen kun je de verf dan ook het beste aanbrengen op plekken waar veel natuurlijk buitenlicht op valt. Je muur ziet er op elk tijdstip van de dag weer anders uit.
Voor een optimaal resultaat is het verstandig de muur voor te behandelen met de Metallic primer op kleur!

Metallic verf in de kleur Bronze van Carte Colori geeft deze keuken een extra sprankel Op de muur de Metalic verf Messing van Carte Colori

Instructie:

Maak het te schilderen oppervlak schoon, droog en stof en vet vrij. Verwijder alle losse schilferige oude verflagen. Reeds geschilderde muren grondig reinigen met schoon water. Bij sterk poederende of zuigende ondergrond is het wel verstandig de muur voor te behandelen met Metallic primer.
Controleer voor gebruik de kleur en roer de verf goed door.
Breng de Metallicverf aan op de muur met een kwast voor een rustiek effect. Gebruik een goede synthetische kwast, kunststofvezel is namelijk beter geschikt voor watergedragen verf dan varkenshaar. Verdeel de muur in denkbeeldige banen en verdeel deze banen weer in kleinere vlakken. Breng de verf niet te dik aan, verdeel vlot over het oppervlak en strijk uit in één richting. Blijf niet te lang smeren. Breng dan meerdere dunne lagen aan. Behandel niet meer dan de randen van de baan die je gaat schilderen. Daarmee voorkom je dat de rand na het drogen zichtbaar blijft. Tussendoor schuren is niet nodig. Droog na ongeveer 1 uur afhandelijk van de temperatuur, laagdikte en luchtvochtigheid. Overschilderbaar na 4 uur. Voor de grote vlakken gebruik je een vachtroller. Plaats de roller halverwege in het vlak dat je wilt gaan schilderen en verdeel de verf door eerst naar boven en dan naar beneden te rollen. Maak zo in stroken het vlak vol. Op deze manier schilder je elke baan. Voor het verkrijgen van een optimaal resultaat, rollen we de verf in één richting na in de nog natte fase. Blijf metallicverf tijdens het gebruik doorroeren zodat de metallicdeeltjes niet naar de bodem kunnen zakken. Gereedschap meteen na gebruik reinigen met schoon water. Door de verf aan te brengen met een plastic stucspaan is het mogelijk om ook structuur en tekening op de muur aan te brengen. Het spuiten van Metallicverf is ook mogelijk en kan handig zijn voor het schilderen van grote oppervlakken, echter vergt dit wel enige ervaring en professionele apparatuur.

Kalkverf kwast

 

Metallic Primer op kleur

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden