Terug naar productenlijst

Carte Colori Metallicverf

Aanbevolen

 
Bronze - CC122
 
Chiara - CC069
 
Copper - CC089
 
Glamour - CC004
 
Goud - CC101
 
Messing - CC107
 
Metallo - CC076
 
Principessa - CC070
 
Tin - CC100
Kleur:
 
Klik en kies een kleur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Verpakking:
Aantal:

Stop in mandje

Metallicverf is een dekkende verf op waterbasis voor binnen en is te gebruiken op onder andere wanden, plafonds, metaal, meubels en ander houtwerk. Metallicverf brengt je muur tot leven en geeft een bijzondere sfeer aan je interieur. Deze verf bevat kleine deeltjes die het licht reflecteren. Om het mooiste effect te krijgen kun je de verf dan ook het beste aanbrengen op plekken waar veel natuurlijk buitenlicht op valt. Je muur ziet er op elk tijdstip van de dag weer anders uit.

Metallic verf in de kleur Messing van Carte Colori geeft deze woonkamer een extra sprankel. Op de muur de Metalic verf Messing van Carte Colori

Instructie:

Het te schilderen oppervlak dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn. Onbehandelde metalen ondergronden eerst voorstrijken met een metalprimer op waterbasis. Onbehandeld hout eerst voorstrijken met Carte Colori Universele primer. Reeds geschilderde ondergrond of andere ondergronden zoals kalkverf, kunststof, tegels, non ferro metaal, oude solventgebaseerde verven of andere ondergrond waarop een muurverf moeilijk hecht voorstrijken met Carte Colori Universele Primer (al dan niet op kleur gemaakt).
De verf kan in minimaal 2 lagen worden aangebracht met kwast of Airless spuitdruk 100 - 140 bar, spuitnozzle 0,017 inch.
Voor een egaal resultaat en bij gebruik van een kwast zoveel mogelijk in één richting werken. Zonodig verdunnen met water.
Na ± 1 uur stofdroog, na ± 4 uur overschilderbaar. Optimaal bij temperatuur >10ºC en luchtvochtigheid < 75%

Metallic Primer op kleur

 

Vloerverf

 

Kalkverf wit

 

Projectverf

 

Krijtverf

 

Universele Primer op kleur

 

Kalkverfprimer Corifondo

 

Kalkverf

 

Zijdemat lakverf

 

Krijtlak

 

Universele Primer wit

 

Vernis

 

Bijenwas

 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden