Terug naar begin
 
Painting the Past Krijtverf
De Matt Emulsions muurverf voor wanden en plafonds bevat veel krijt. Dat zorgt voor een betere dekking, een matter effect en daardoor een zachtere uitstraling dan gebruikelijke verven.
Bestellen
 
Painting the Past Rustica
Blik Rustica 2,5 liter van Painting the Past Geeft de muren een authentieke doorleefde uitstraling. Door de toevoeging van marmerpoeder ontstaat er na het drogen een zacht streperig schaduweffect.
Bestellen
 
Painting the Past Metallic
Metallic verf geeft een bijzondere sfeer en is dé trend van dit moment. Deze verf bevat kleine deeltjes die het licht reflecteren. Het brengt je muur tot leven en geeft een bijzondere sfeer aan je interieur.

Bestellen
 
Painting the Past Houtverf Eggshell
Blik Eggshell 750 ml De kast is geverfd met de eggshell in de kleur Salt van Painting the Past Painting the Past eggshell is een uitstekende krijtlak met een lichte glansgraad.
Bestellen
 
Painting the Past Houtverf Matt
Kast geverfd in de kleur Kakhi van Painting the Past Painting the Past Matt is een krijtlak die net zo mat is als de muurverf.
Bestellen
 
Painting the Past Outdoor
Blik Outdoor verf Painting the Past Verdigris Outdoor verf Of uw tuinset nu een flinke lik verf nodig heeft, de buitendeur begint af te bladderen, of het tuinhuisje een zware winter achter de rug heeft, met de Painting the Past Outdoor verfcollectie geeft u uw tuin weer een heerlijke zomerboost.
Bestellen
 
Painting the Past Wall Primer
Painting the Past Wall Primer is een semitransparante watergedragen voorstrijk voor onbehandelde muren en glasvezelbehang. De primer is speciaal ontwikkeld is als grondlaag onder Painting the Past Rustica.
Bestellen
 
Painting the Past Stainblock
Painting the Past Stain Block is een hoogwaardig isolerend product op waterbasis dat voorkomt dat stoffen zoals nicotine, roet en looizuur (uit bv. eikenhout) door nieuwe verflagen trekken en hierdoor vlekken veroorzaken.
Bestellen
 
Painting the Past Sealer
Sealer is een transparante lak die geschikt is voor wanden, houtwerk en andere geschilderde ondergronden extra te beschermen.
Bestellen
 
Painting the Past Topcoat
De Topcoat van Painting the Past is een kleurloze vernis die op de Matt of Eggshell lak geschilderd wordt om de ondergrond krasvast te maken.
Bestellen
 
Painting the Past Remover
Remover van Painting the Past Oude verf en was lagen verwijderen met de remover van Painting the Past Painting the Past Remover is een volledig biologisch afbreekbare, pH neutrale verf- en wasverwijderaar. In tegenstelling tot de reguliere verfremovers en afbijtmiddelen bevat deze remover geen agressieve chemische afbijtmiddelen.
Bestellen
 
Painting the Past Paste Wax - gekleurd
Paste Wax is een blanke of gekleurde, krijtachtige was. Deze kan worden aangebracht ter bescherming of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken.
Bestellen
 
Painting the Past Paste Wax Clear (transparant)
Paste Wax Clear is een blanke matte was. Deze kan worden aangebracht ter bescherming van hout en over de houtverf matt en de matt emulsions.
Bestellen
 
Painting the Past Eco-friendly verfkwasten
Eco-friendly verfkwast van Painting the Past De Eco Friendly kwast van Painting the Past is er in vier verschillende maten. De kwasten zijn erg geschikt om lijnen langs het plafond te snijden of accenten aan te brengen. De kwasten bevatten deels natuurlijke en deels synthetische haren.
Bestellen
 
Painting the Past Rustica blokkwast
Deze 10 cm brede blokkwast van Painting the Past is speciaal voor het aanbrengen van de Painting the Past Rustic@. Maar ook de krijtverf van Painting the Past is prima aan te brengen met deze blokkwast.
Bestellen
 
 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden