Painting the Past Krijtverf
De Matt Emulsions muurverf voor wanden en plafonds bevat veel krijt. Dat zorgt voor een betere dekking, een matter effect en daardoor een zachtere uitstraling dan gebruikelijke verven.
Bestellen
 
Painting the Past Metallic

Bestellen
 
Painting the Past Rustica
Blik Rustica 2,5 liter van Painting the Past Geeft de muren een authentieke doorleefde uitstraling. Door de toevoeging van marmerpoeder ontstaat er na het drogen een zacht streperig schaduweffect.
Bestellen
 
Painting the Past Houtverf Matt
Schuifdeuren als afscheiding tussen de woonkamer en de keuken. Geverfd met de matte lak van Painting the Past in de kleur Moss. Painting the Past Matt is een krijtlak die net zo mat is als de muurverf.
Bestellen
 
Painting the Past Houtverf Eggshell
Blik Eggshell 750 ml De kast is geverfd met de eggshell in de kleur Salt van Painting the Past Painting the Past eggshell is een uitstekende krijtlak met een lichte glansgraad.
Bestellen
 
Painting the Past Outdoor
Schilder de kozijnen, tuinset, tuinhuisjes, schutting en zelfs de regenpijp in uw favoriete Paintig the Past kleur.

Met deze unieke nieuwe verflijn van Painting the Past Outdoor bent u weer verzekerd van een tijdloze en authentieke uitstraling
Bestellen
 
Painting the Past Paste Wax
Paste Wax is een blanke of gekleurde, krijtachtige was. Deze kan worden aangebracht ter bescherming of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken.
Bestellen
 
Painting the Past Remover
Painting the Past Remover is een volledig biologisch afbreekbare, pH neutrale verf- en wasverwijderaar. In tegenstelling tot de reguliere verfremovers en afbijtmiddelen bevat deze remover geen agressieve chemische afbijtmiddelen.
Bestellen
 
Painting the Past Wall Primer
Painting the Past Wall Primer is een semitransparante watergedragen muurvoorstrijk die speciaal ontwikkeld is als grondlaag onder Painting the Past Rustica.
Bestellen
 
Painting the Past Stainblock
Painting the Past Stain Block is een hoogwaardig isolerend product op waterbasis dat voorkomt dat stoffen zoals nicotine, roet en looizuur (uit bv. eikenhout) door nieuwe verflagen trekken en hierdoor vlekken veroorzaken.
Bestellen
 
Painting the Past Sealer
Sealer is een transparante lak die geschikt is voor wanden, houtwerk en andere geschilderde ondergronden extra te beschermen.
Bestellen
 
Painting the Past Topcoat
De Topcoat van Painting the Past is een kleurloze vernis die op de Matt of Eggshell lak geschilderd wordt om de ondergrond krastvast te maken.
Bestellen
 
Painting the Past Eco-friendly verfkwasten
Deze eco-friendly handgemaakte kwasten van Painting the Past zijn gemaakt van bamboe en gerecycled natuurlijk haar en synthetisch haar. De bus is gemaakt van gerecycled roestvrij staal. Bamboe is zeer duurzaam en natuurlijk en lichter dan eikenh
Bestellen
 
 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden