Terug naar begin
 
Painting the Past Krijtverf
Op de muur Krijtverf van Painting the Past Maroon met Humus. Op de commode Cottage Green eggshell van Painting the Past Zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis.
Bestellen
 
Painting the Past Rustica
Blik Rustica 2,5 liter van Painting the Past Een rustieke muurverf die zich kenmerkt door zachte streperige kleurschakeringen. Het geeft de muren een authentieke, limewash uitstraling.
Bestellen
 
Painting the Past Metallic
Deze verf bevat kleine deeltjes die het licht reflecteren. Het brengt je muur tot leven en geeft een bijzondere sfeer aan je interieur.

Bestellen
 
Painting the Past Houtverf Eggshell
Blik Eggshell 750 ml De kast is geverfd met de eggshell in de kleur Maroon van Painting the Past. Een hoogwaardige lak op waterbasis met een eiglans.
Bestellen
 
Painting the Past Houtverf Matt
Kast geverfd in de kleur Kakhi van Painting the Past Een hoogwaardige lak op waterbasis met een matte uitstraling.
Bestellen
 
Painting the Past Outdoor
Blik Outdoor verf Painting the Past Schutting verven
Verdigris Outdoor verf Een unieke buitenverf met een semi-matt afwerking op waterbasis die ontwikkeld is om duurzame en slijtvaste bescherming te bieden.
Bestellen
 
Painting the Past Wall Primer
Wall Primer is een semi-transparante watergedragen muurvoorstrijk.
Bestellen
 
Painting the Past Stainblock
Een hoogwaardige isolerend product op waterbasis om te voorkomen dat vlekken zoals, nicotine, roet en looizuur (van bv. eiken) door nieuwe verflagen trekken en vlekken veroorzaken.
Bestellen
 
Painting the Past Sealer
Een kleurloze, transparante matte vernis. Painting the Past Sealer is speciaal ontwikkeld voor gebruik op wanden en plafonds.
Bestellen
 
Painting the Past Topcoat
Een transparante, kleurloze watergedragen matte lak, die een vlekbestendige duurzame afwerking geeft aan poreuze ondergronden.
Bestellen
 
Painting the Past Paint Remover
Remover van Painting the Past Oude verf en was lagen verwijderen met de remover van Painting the Past Een hoogwaardige, ecologische remover op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor het veilig verwijderen van was, olie, vernis, lijm en watergedragen verf.
Bestellen
 
Painting the Past Paste Wax - gekleurd
Een gekleurde krijtachtige was vervaardigd naar een oud recept met toevoeging van krijt om een verweerd, antiek of vergrijsd effect te creƫren.
Bestellen
 
Painting the Past Paste Wax Clear (transparant)
Een blanke was vervaardigd naar een oud recept voor de bescherming van hout, matt lak en matt emulsions.
Bestellen
 
Painting the Past Eco-friendly verfkwasten
Eco-friendly verfkwast van Painting the Past De Eco Friendly kwast van Painting the Past is er in vier verschillende maten. De kwasten zijn erg geschikt om lijnen langs het plafond te snijden of accenten aan te brengen. De kwasten bevatten deels natuurlijke en deels synthetische haren.
Bestellen
 
Painting the Past Rustica blokkwast
Deze 10 cm brede blokkwast van Painting the Past is speciaal voor het aanbrengen van de Painting the Past Rustic@. Maar ook de krijtverf van Painting the Past is prima aan te brengen met deze blokkwast.
Bestellen
 
 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden