Terug naar begin
 
Painting the Past Krijtverf
Woonkamer met bank met op de wanden Matt Emulsions krijtverf van Painting te Past in de kleuren Olive en Pure White. De Matt Emulsions muurverf voor wanden en plafonds bevat veel krijt. Dat zorgt voor een betere dekking, een matter effect en daardoor een zachtere uitstraling dan gebruikelijke verven.
Bestellen
 
Carte Colori Krijtverf
Blik Krijtverf Carte Colori Op de muur zit de Red Clay krijtverf van Painting the Past. Achter de zwarte kast is krijtverf in de kleur Cameo te zien ook van Painting the Past. Een zeer matte poederige muurverf met een kalkmat uiterlijk. De krijtverf bevat veel pigment wat zorgt voor een goede dekking en een rustige uitstraling.
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverf
Pot kalkverf van Carte Colori 1 liter De linkerzijde van de muur, waar de spiegel hangt, is geverfd met de kalkverf kleur Gritti. De rechterkant waar de schedel hangt is geverfd met de krijtverf in de kleur Gritti. Kalkverf van Carte Colori is een milieuvriendelijke kalkverf met 100% natuurlijke pigmenten. In Italie op traditionele wijze bereid met unieke uitstraling!
Bestellen
 
Painting the Past Rustica
Blik Rustica 2,5 liter van Painting the Past Woonkamer met bankje in gebruik als salontafel. Op de muur Khakhi Rustica van Painting the Past. Geeft de muren een authentieke doorleefde uitstraling. Door de toevoeging van marmerpoeder ontstaat er na het drogen een zacht streperig schaduweffect.
Bestellen
 
Carte Colori Krijtlak
Blik krijtlak 0,75 liter Carte Colori. Kast geverfd met krijtlak Corno Matte egale krijtlak.
Bestellen
 
Painting the Past Matt
Schuifdeuren als afscheiding tussen de woonkamer en de keuken. Geverfd met de matte lak van Painting the Past in de kleur Moss. Painting the Past Matt is een krijtlak die net zo mat is als de muurverf.
Bestellen
 
Painting the Past Eggshell
Blik Eggshell 750 ml Hal geverfd met Painting the Past. Trapopgang en deurtje met Eggshell Pure White en Mos en op de muren Matt Emulsions Greige krijtverf. Painting the Past eggshell is een uitstekende krijtlak met een lichte glansgraad.
Bestellen
 
Carte Colori Zijdemat lakverf
Blik zijdemat lakverf 2,5 liter Carte Colori Carte Colori′s Zijdemat lakverf heeft een zacht glanzende rijke uitstraling, een egaal uiterlijk en past hierdoor perfect bij de poedermatte muurverven.
Bestellen
 
Carte Colori Metallicverf
Metallic verf in de kleur Goud van Carte Colori geven deze woonkamer extra sfeer. Metallic verf geeft een bijzondere sfeer en is dé trend van dit moment.
Bestellen
 
Carte Colori Projectverf
Projectverf in de kleur Albast Projectverf is een matte egale afwasbare muurverf voor binnen en buiten. Deze verf op waterbasis is speciaal ontwikkeld voor vlekgevoelige plaatsen zoals hal, keuken en badkamer.
Bestellen
 
Carte Colori Vloerverf
De trap is geschilderd in de vloerverf kleur Nero van Carte Colori Carte Colori vloerverf is een extra sterke verf voor intensief gebruik en heeft een zijde matte uitstraling.
Bestellen
 
Carte Colori Bijenwas
Ecologische Bijenwas zorgt voor een beschermende laag en vult kleine oneffenheden in het oppervlak op. Dit maakt deze was uitermate geschikt voor de behandeling van meubelen, vloeren of als beschermende toplaag op natuurlijke minerale verf.
Bestellen
 
Painting the Past Paste Wax
Paste Wax is een blanke of gekleurde, krijtachtige was. Deze kan worden aangebracht ter bescherming of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken.
Bestellen
 
Painting the Past Remover
Painting the Past Remover is een volledig biologisch afbreekbare, pH neutrale verf- en wasverwijderaar. In tegenstelling tot de reguliere verfremovers en afbijtmiddelen bevat deze remover geen agressieve chemische afbijtmiddelen.
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverfprimer - Corifondo
Corrifondo 1 kg en 5 kg Carte Colori Corifondo is een ademende hechtlaag speciaal bedoeld voor kalkverf afwerkingen.
Bestellen
 
Painting the Past Wall Primer
Painting the Past Wall Primer is een semitransparante watergedragen muurvoorstrijk die speciaal ontwikkeld is als grondlaag onder Painting the Past Rustica.
Bestellen
 
Painting the Past Stainblock
Painting the Past Stain Block is een hoogwaardig isolerend product op waterbasis dat voorkomt dat stoffen zoals nicotine, roet en looizuur (uit bv. eikenhout) door nieuwe verflagen trekken en hierdoor vlekken veroorzaken.
Bestellen
 
Carte Colori Universele Primer kleur
Carte Colori Universele primer is een hoog-kwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen.
Bestellen
 
Carte Colori Universele Primer wit
Carte Colori Universele primer is een hoog-kwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen.
Bestellen
 
Painting the Past Sealer
Sealer is een transparante lak die geschikt is voor wanden, houtwerk en andere geschilderde ondergronden extra te beschermen.
Bestellen
 
Painting the Past Topcoat
De Topcoat van Painting the Past is een kleurloze vernis die op de Matt of Eggshell lak geschilderd wordt om de ondergrond krastvast te maken.
Bestellen
 
Carte Colori Vernis
Vernis 1 liter en 2,5 liter Carte Colori Voor de bescherming van krijt- en kalkverf hebben wij een zeer matte vernis voor kalkverf in onze collectie.
Bestellen
 
Painting the Past Eco-friendly verfkwasten
Deze eco-friendly handgemaakte kwasten van Painting the Past zijn gemaakt van bamboe en gerecycled natuurlijk haar en synthetisch haar. De bus is gemaakt van gerecycled roestvrij staal. Bamboe is zeer duurzaam en natuurlijk en lichter dan eikenh
Bestellen