Terug naar begin
 
Carte Colori Krijtverf
Blik Krijtverf Carte Colori Een zeer matte poederige muurverf met een kalkmat uiterlijk. De krijtverf bevat veel pigment wat zorgt voor een goede dekking en een rustige uitstraling.
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverf
Pot kalkverf van Carte Colori 1 liter De linkerzijde van de muur, waar de spiegel hangt, is geverfd met de kalkverf kleur Gritti. De rechterkant waar de schedel hangt is geverfd met de krijtverf in de kleur Gritti. Kalkverf van Carte Colori is een milieuvriendelijke kalkverf met 100% natuurlijke pigmenten. In Italie op traditionele wijze bereid met unieke uitstraling!
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverf wit
Kalkverf van Carte Colori is een milieuvriendelijke kalkverf met 100% natuurlijke pigmenten. In Italie op traditionele wijze bereid met unieke uitstraling!
Bestellen
 
Carte Colori Metallicverf
Metallic verf in de kleur Messing van Carte Colori geeft deze woonkamer een extra sprankel. Sprankelende Metallic verf geeft een bijzondere sfeer en is dé trend van dit moment.
Bestellen
 
Carte Colori Projectverf
Projectverf in de kleur Albast Projectverf is een matte egale afwasbare muurverf voor binnen en buiten. Deze verf op waterbasis is speciaal ontwikkeld voor vlekgevoelige plaatsen zoals hal, keuken en badkamer.
Bestellen
 
Carte Colori Krijtlak
Blik krijtlak 0,75 liter Carte Colori. Kast geverfd met krijtlak Corno Deze matte egale watergedragen krijtlak is een goede keuze het schilderen van deuren, kozijnen, radiatoren, voorbehandeld metaal en zelfs op pvc en keramiek mits voorbehandeld met de universele primer van Carte Colori.
Bestellen
 
Carte Colori Zijdemat lakverf
Blik zijdemat lakverf 2,5 liter Carte Colori Carte Colori′s Zijdemat lakverf heeft een zacht glanzende rijke uitstraling, een egaal uiterlijk en past hierdoor perfect bij de poedermatte muurverven.
Bestellen
 
Carte Colori Vloerverf
De trap is geschilderd in de vloerverf kleur Nero van Carte Colori Carte Colori vloerverf is een extra sterke verf voor intensief gebruik en heeft een zijde matte uitstraling.
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverfprimer Corifondo
Corrifondo 1 kg en 5 kg Carte Colori Corifondo is een ademende hechtlaag speciaal bedoeld voor kalkverf afwerkingen.
Bestellen
 
Carte Colori Universele Primer wit
Carte Colori Universele primer is een hoog-kwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen.
Bestellen
 
Carte Colori Universele Primer op kleur
Carte Colori Universele primer is een hoog-kwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen.
Bestellen
 
Carte Colori Metallic Primer op kleur
Metallic Primer zorgt voor een goede hechting en dekking van metallic verf.
Bestellen
 
Carte Colori Vernis
Vernis 1 liter en 2,5 liter Carte Colori Voor de bescherming van krijt- en kalkverf is deze zeer matte vernis bijzonder geschikt.
Bestellen
 
Carte Colori Bijenwas
Ecologische Bijenwas zorgt voor een beschermende laag en vult kleine oneffenheden in het oppervlak op. Dit maakt deze was uitermate geschikt voor de behandeling van meubelen, vloeren of als beschermende toplaag op natuurlijke minerale verf.
Bestellen
 
Carte Colori Kalkverf kwast
Langharige blokkwast speciaal voor het aanbrengen van de Carte Colori kalkverf.
Bestellen
 
 

Privacy verklaring    Verkoopvoorwaarden