Update Coronavirus

Wij doen er alles aan om je veilig bij ons te laten winkelen. Zolang het mag en kan blijven we je graag helpen.

Lieve klanten van Willemien & Corneel

Gisteren zijn er door ons kabinet nieuwe maatregelen getroffen rondom het Corona COVID-19 virus.

Naar aanleiding daarvan hebben besloten extra maatregelen te treffen bovenop datgene we al deden (deurklink, PIN-automaat, toonbank en trapleuning met grote regelmaat reinigen en handen wassen).

Vanaf morgen woensdag 25 maart mogen er nog maar 4 klanten tegelijk aanwezig zijn in de winkel. Kom maximaal per duo, en het liefst alleen bij ons langs. Zo kunnen we de 1,5 meter afstand waarborgen voor jullie en voor ons zelf. Betalen kan uitsluitend nog per PIN.

Het is mooi om te zien hoeveel mensen creatief met deze tijd omgaan en hun huis een opfrisbeurt geven met verf en leuke spulletjes. We adviseren jullie nog graag met een keuze voor de kleur, maar houden hierbij ook de 1,5 meter afstand aan. Hierdoor kunnen we niet meer naar de foto’s kijken op jullie mobieltjes.

Ten slotte willen we jullie dringend verzoeken, al heb je alleen maar een snotneus, of je voelt je niet helemaal fit, BLIJF DAN ALSJEBLIEFT THUIS!

Verf is natuurlijk makkelijk te bestellen via onze webshop https://willlemienencorneel.nl. We doen er alles aan om de verf zo snel mogelijk bij je thuis te laten bezorgen. En tijdens het coronavirus sturen we iedere bestelling al vanaf EUR 50 zonder verzendkosten naar je toe.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn of gewoonweg het risico niet willen lopen, wat heel begrijpelijk is, aarzel niet om ons te e-mailen of op te bellen. We sturen het met liefde naar je toe en in Ridderkerk brengen we het bij je langs.

Wij hopen met deze maatregelen dat we zelf gezond blijven, dat we open mogen blijven en dat we jullie van dienst mogen en kunnen zijn.

Voor iedereen: zorg goed voor jezelf en voor anderen, blijf gezond en heel graag tot ziens bij Willemien & Corneel.

Lieve groetjes,
Willie, Cora en Lydia