Nieuwe collectie

We hebben weer volop leuke spullen binnengekregen!

Bij binnenkomst in onze winkel loop je zo tegen deze uitnodigende bank aan. De Statement van BePureHome. In de knuffelbare stof Bouclé beige. Hij ligt hier boordevol leuke kussens volgens de laatste trends van HKLiving en Zusss. De muur achter de bank hebben we geverfd in de kleur Red Clay en op de schouw zit de spetterende kleur Indigo, beiden van Painting the Past.
We houden van het mixen en matchen van verschillende stijlen. Het hoeft allemaal niet zo uitgezocht te zijn om een mooi geheel te vormen.

De Rodeo bank in een zachte velours stof in de kleur huntergreen. Kom gerust eens langs om te komen proefzitten. Op de muur erachter zit kalkverf in de kleur Agave van Carte Colori.

Wij zijn fan van het enorme leuke servies van HK Living. We verkopen alles los, zodat je zelf kan samenstellen. Wil je het servies in een bepaalde kleurstelling of hou je ervan om alles door elkaar te combineren. Het kan allemaal. De kleurrijke vrolijke kussens zijn van HK Living en Dorris Vintage.

In de verfhoek bij kijken we samen met jou om een mooie combinatie te maken voor een kleur op de muren. Hiervoor gebruiken we A4 stalen zodat je een goed beeld krijgt van het resultaat. Er staat altijd voldoende op voorraad, zodat je snel aan de slag kunt gaan.

Welkom bij ons in de Zusss hoek. De collectie van Zusss die je bij ons in de winkel vindt is groot. Daarom hebben wij er een hele hoek aan geweid met de Zusss kleding, tassen en woonaccessoires. Wil je de kleding passen, dat kan natuurlijk ook in onze paskamer. En hebben we het niet, dan doen wij zeker ons best om het voor je te bestellen. Op de muur zie je de kleur Cameo van Painting the Past.