Nieuwe collectie

We hebben weer volop leuke spullen binnengekregen!

Bij binnenkomst in onze winkel loop je zo tegen deze uitnodigende bank aan. De Statement van BePureHome. In de knuffelbare stof Bouclé beige. Hij ligt hier boordevol leuke kussens volgens de laatste trends van HKLiving en Zusss. De muur achter de bank hebben we geverfd in de kleur Red Clay en op de schouw zit de spetterende kleur Indigo, beiden van Painting the Past.
We houden van het mixen en matchen van verschillende stijlen. Het hoeft allemaal niet zo uitgezocht te zijn om een mooi geheel te vormen.

De Rodeo bank in een zachte velours stof in de kleur huntergreen. Kom gerust eens langs om te komen proefzitten. Op de muur erachter zit kalkverf in de kleur Agave van Carte Colori.

Dit sfeervolle kamertje boven is geverfd in de kleur Maroon van Painting the Past. De kleur combineert mooi met het houten bureau. De stoel met webbing van Madam Stoltz maakt het stijltje af.

Op de eerste verdieping hebben we onze leuk ingerichte kamers. Je vindt er volop kussens van o.a. HK Living, Doris Vintage, Zusss, Madam Stoltz, Knit Factory en Earthware. Daarmee maak je iedere bank naar eigen smaak knus en gezellig. Maar je vindt er ook eetkamerstoelen waar je lekker op mag komen proefzitten, eettafels, salontafels en zowel tafellampen, hanglampen als vloerlampen.

Welkom bij ons in de Zusss hoek. De collectie van Zusss die je bij ons in de winkel vindt is groot. Daarom hebben wij er een hele hoek aan geweid met de Zusss kleding, tassen en woonaccessoires. Wil je de kleding passen, dat kan natuurlijk ook in onze paskamer. En hebben we het niet, dan doen wij zeker ons best om het voor je te bestellen. Op de muur zie je de kleur Cameo van Painting the Past.