Nieuwe collectie

De winkel is weer up-to-date. Er is volop geschoven en alle nieuwe spullen hebben weer een mooi plekje gekregen.

Bij binnenkomst in onze winkel loop je zo tegen deze uitnodigende bank aan. De Statement van BePureHome. In de knuffelbare stof Bouclé beige. Hij ligt hier boordevol leuke kussens volgens de laatste trends van HKLiving en Zusss. Op de eerste verdieping in de winkel vind je bij ons nog veel meer leuke kussen. De salontafel is van VT wonen. Lekker retro en helemaal van nu:). Doordat hij zo laag is, geeft hij een extra ruimtelijk effect aan je woonkamer. Boven de salontafel hangt de te leuke rieten lamp van Earthware in 70 cm doorsnede. Hij is er in diverse maten tot een doorsnede van 90 cm in het zwart en in het naturel. Wij vinden hem geweldig en doordat hij luchtig is kan hij vrijwel in ieder huis.
De muur achter de bank hebben we geverfd in de kleur Red Clay van Painting the Past.
We houden van het mixen en matchen van verschillende stijlen. Het hoeft allemaal niet zo uitgezocht te zijn om een mooi geheel te vormen.

Aan deze ronde eettafel van BePureHome is het gezellig tafelen. De ronde vorm maakt het allemaal wat vriendelijker en je kunt er gemakkelijk met z'n zessen aan eten of een spelletje spelen. Ook deze eettafel wordt helemaal gratis bij jullie thuis bezorgd als je hem bij ons besteld. Eromheen staan verschillende leuke, gezellige en trendy eetkamerstoelen. Kom gerust langs om ze uit te proberen. Hou je van allemaal dezelfde stoelen aan tafel dan kunnen we die zo voor je bestellen. En vind je het leuk om te mixen dan helpen we je graag met het uitzoeken van een leuke combi. Op de muur zien jullie de kalkverf in de kleur Agave van Carte Colori.

Op de eerste verdieping hebben we een kamertje geverfd met krijtverf in de kleur Denim van Carte Colori. Gelukkig durven we met z'n allen weer wat meer voor kleur te kiezen in huis :). De matte uitstraling van de krijtverven komen nooit hard of fel over door de poederachtige uitstraling. Het vloerkleed is van Ib Laursen, net als de spiegel met rekje. Samen met de gebreide kussens van Knit Factory wordt het een stoer geheel.

In onze zithoek op de boven ben je van harte welkom om te komen "proefzitten" op de Rodeo bank van BePureHome. Buiten het feit dat hij geweldig zit, geweldig geprijsd is en in geweldig veel mooie kleuren velvet en leer leverbaar is kun je er ook heerlijk op onderuit. Er is een bijpassende poef leverbaar in dezelfde hoogte waar je de beentjes op kunt strekken, maar die ook als bijzettafel of salontafel kan dienen. Daarnaast is de bank ook als hoekbank te leveren in verschillende formaten. Kortom de keuze is enorm dus kom gerust langs voor advies over alle mogelijkheden. Wij helpen je graag. En om het geheel of te maken zet je bij je nieuwe bank een aantal leuke kleine bijzettafeltjes in verschillende materialen en vormen. De muur achter de bank is geschilderd met krijtverf in de kleur Mostarda van Carte Colori.

Welkom bij ons in de Zusss hoek. De collectie van Zusss die je bij ons in de winkel vindt is groot. Daarom hebben wij er een hele hoek aan geweid met de Zusss kleding, tassen en woonaccessoires. Wil je de kleding passen, dat kan natuurlijk ook in onze paskamer. En hebben we het niet, dan doen wij zeker ons best om het voor je te bestellen. Op de muren zie je de kleur Cameo van Painting the Past.