Meteen verf bestellen
 X 
Vanaf 75,-- geen verzendkosten

Wij zijn Willemien & Corneel. In een leuk dijkpand runnen we samen onze woonwinkel, die dit jaar is uitgeroepen tot dé leukste woonwinkel van Ridderkerk. De winkel heeft twee verdiepingen met sfeervolle inspiratiekamers. We hebben eigentijdse woonaccessoires in verschillende woonstijlen en prijsklassen. Onze stijl is eigentijds, industrieel, sober, stoer, hip en tijdloos.

Op de muren in onze winkel brengen we regelmatig andere krijt- en kalkverven aan van Painting the Past en Carte Colori. Zo kun je de verven uit ons brede assortiment meteen toegepast zien.

Wij geven gratis kleuradvies op maat in onze winkel. Op basis van meegebrachte persoonlijke spullen (kussens, gordijnen of een mooie vaas) komen we samen met de jou tot een kloppend geheel. We werken met de krijt- en kalkverven van Painting the Past en Carte Colori. Als je dit combineert met een paar leuke items uit onze winkel heb je binnen een handomdraai een nieuwe frisse uitstraling en een fijne sfeer in huis.
KRIJTVERF

 

Krijtverf is een zeer matte poederige egaal dekkende muurverf op waterbasis. Door de rijke hoeveelheid natuurlijke pigmenten en het poederigachtige krijteffect wordt het licht prachtig geabsorbeerd waardoor een zeer rustgevende atmosfeer ontstaat. Met krijtverf creëer je een unieke rustige sfeer in je interieur.

KALKVERF

 

Kalkverf is de oudste verf die er bestaat. Het is een natuurlijk, milieuvriendelijk product dat ‘ademt’. Poederig en zacht en heel geschikt om een warme sfeer mee te creëren. De kalkverf van Carte Colori is een duurzame verf, die op authentieke wijze gemaakt wordt door mensen met passie voor het vak. De verf is 100% mineraal en gekleurd met 100% natuurlijke pigmenten, dus milieuvriendelijk. De uitstraling is extreem mat. Uw muren krijgen een ‘verweerde’, doorleefde uitstraling die mooier en mooier wordt naarmate de tijd verstrijkt.

CONTACT

KOM EENS LANGS!

in onze gezellige winkel

Openingstijden:
woensdag 09:30 – 17:00
donderdag 09:30 – 17:00
vrijdag 09:30 – 18:00
18:30 – 20:30
zaterdag 09:30 – 17:00
 
Ringdijk 5, 2981 EV Ridderkerk
0620 868 364
email@willemienencorneel.nl
 

Kom langs voor een kopje , of stuur ons een berichtje