Foto's van trotse klanten

Of het nu gaat om een geverfde kast of een verfrissende, gewaagde of ingetogen kleur op de muur. De resultaten zijn vaak verbluffend mooi :). Misschien krijg je na het zien van de foto's inspiratie om zelf thuis aan de slag te gaan.
Wil je (kleur) advies op maat ... kom dan gerust langs in onze winkel in Ridderkerk.

Deze koffiehoek is helemaal van nu in de kleur Bronze van Carte Colori! Wow wat is dat mooi geworden. Het 70's servies van HK Living komt joer gaaf tot zijn recht en is ook bij ons te koop :).

Wat een plaatje deze gang. In een bijzonder karakteristiek huis in Zeeland verfde Jogé de deuren en het kastje in de gang in de eggshell kleur Urban Black van Painting the Past. Voor de muur boven de authentieke tegeltjes is gekozen voor de matt emulsions kleur Paper ook van Painting the Past.

Deze tienerkamer ziet er gezellig uit met de Afternoon Tea van Painting te Past. Een warme oud-roze tint die niet snel zal vervelen.

Deze woonkamer is geverfd met kalkverf van Carte Colori. Achter de openbaar is de kleur Gritti gebruikt en op de lange wand achter de bank zit de kleur Colloseum.

Deze klant durft wel met een kleurtje te verven. Hier is gekozen voor de Buff in combinatie met Aubergine van Painting the Past. Twee totaal verschillende kleuren die een harmonieus geheel vormen. Wat een mooie kleurencombinatie.