Kiekjes van fiere klanten

Of het nu gaat om een geverfde kast of een verfrissende, gewaagde of ingetogen kleur op de muur. De resultaten zijn vaak verbluffend mooi :). Daar worden we blij van en jullie hopelijk ook.
Misschien krijg je zelfs inspiratie om thuis aan de slag te gaan.
Wil je (kleur) advies op maat ... kom gerust langs in onze winkel in Ridderkerk.

Helemaal van nu! Een bling bling muur, hoe leuk is dat :) Lois ging ervoor en zij verfde haar muur met de metallicverf van Carte Colori in de kleur Messing. De groene bank en de salontafeltjes komen ook bij ons vandaan. Altijd leuk om te zien hoe de spullen staan. En dit is wel heel goed gelukt. Een dikke pluim van ons.

Doe eens gek en schilder je kast in een gewaagde kleur. En kijk eens naar het gave effect. Deze klant verfde de kast in de kleur Maroon van Painting the Past. Op de muur zit de kleur Verdigris eveneens van Painting the Past. Complimenten...het is een geweldig combinatie zo.

Barbara wilde graag een doorleefde muur in een donkere warme grijs/bruine kleur voor in haar slaapkamer. De keuze was snel gemaakt en ze ging aan de slag met de kalkverf in de kleur Piombo van Carte Colori. Barbara had nog nooit met kalkverf gewerkt. Het resultaat zó mooi geworden, wat een natuurtalent die Barbara.

Annelieze en haar man gingen een geweldig project aan. Zij kochten de oude makerij (een oude meubelmakerij) en toverde dit om tot een woning voor hun vijf kinderen, met een praktijkruimte voor Annelieze aan huis. De ontvangstruimte voor de klanten werd geschilderd in de kleur Verdigris van Painting the Past. De krijtverf ging zonder te stuken, zo over de doorleefde muur heen. Wauw... we kunnen niet anders zeggen. Het is geen straf om hier even op je beurt te moeten wachten.

De laatste foto is ook van Annelieze. Voor een van haar zoons werd gekozen voor de kleur Camouflage van Painting the Past. Lekker stoer en toch een kleurtje. In combinatie met de houten vloer en het zwarte bed is dit en geweldige jongenskamer geworden!