Een huis vol sfeer

Elsbeth schiep eenheid en rust door consequente toepassing van krijtverf, kalkverf en de krijtlakken in een bij elkaar passend kleurenpalet van Carte Colori en Painting the Past.

In de keuken is het plafond geverfd met krijtverf in de kleur Gritti. De muren zijn geschilderd met kalkverf in de kleur Gritti, behalve achter het keukenblok waar krijtverf is aangebracht. Deze krijtverf is vervolgens beschermd met de zeer matte vernis van Carte Colori.

Ook de woonkamer is geschilderd in de kleur Gritti. Het plafond met de krijtverf en de muren schilderde Elsbeth met de kalkverf.

Hoe leuk is het toilet geworden. De muren zijn geschilderd met krijtverf in de kleur Elefante. Ook hier zijn de wanden afgewerkt met de zeer matte vernis zodat ze dagelijks afgenomen kunnen worden. De deur en de deurposten zijn geverfd met Eggshell in de kleur Soft Black van Painting the Past.

De muren op de overloop kregen de kleur Corno van Carte Colori. Deze ligt in dezelfde kleurlijn als Gritti, maar is ietsje lichter. Ook hier is het houtwerk consequent doorgeschilderd met Eggshell in de kleur Soft Black.

Zelfs de logeerkamer ziet er sfeervol uit met op de muren krijtverf in de kleur As van Carte Colori. Dit geeft een mooi contrast met de authentieke houtkleur van de balken en het kastje.